info@opg-sinko.hr info@opg-sinko.hr
+385 99 454 6653 +385 99 454 6653

OPG Šinko

Naš mali OPG službeno postoji od 2007. godine iako je bavljenje poljoprivrednom već generacijama unutar naše obitelji. Po pričama našeg djeda, od davnina je bila bila barem jedna krava ili nekoliko svinja koje bi se hranile za potrebe obitelji. Shodno tome, morale su se sijati žitarice kojima su se prehranjivale životnije, ali i sami članovi obitelji. Nakon 2007. godine, tata Marinko službeno otvara OPG s većim brojem stoke, a s proizvodnjom bučinog ulja počeli smo se baviti 2013. godine. Svake godine povećavamo kapacitete proizvodnje budući da sama potražnja za proizvodima sve više raste. Ponosimo se i time što smo u 2017. godini kupili nekoliko košnica s pčelama te se nadamo da ćemo uskoro u ponudi imati i med te ostale pčelinje proizvode.
Nalazimo se u Hrebini. To je malo selo smješteno unutar Općine Pušća, svega 40-ak minuta vožnje od Zagreba.
Iznimno se ponosimo našim proizvodima i cjelokupnom proizvodnjom. Na OPGu rade samo članovi obitelji i trudimo se da sve funkcionira.
Imamo široku paletu proizvoda čijom se kvalitetom ponosimo. Ne bavimo se konvencionalnom poljoprivredom već nam je cilj proizvesti kvalitetne proizvode. Cjelokupan proces proizvodnje odvija se na našem OPG-u. Sami uzgajamo žitarice kojima hranimo naše životinje te sami sadimo uljne buče na našim poljima.
Jedni smo od rijetkih OPG-ova koji funkcionira kao dodatna djelatnost budući da članovi OPG-a studiraju ili rade, a stariji imaju stalan posao.
Trudimo se uvijek biti dostupni našim kupcima te ćemo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja, a po dogovoru možete doći i na degustaciju proizvoda.

Članovi obitelji

TATA MARINKO
Tata Marinko je glavni operativac. Poput Vedrana najviše voli rad na poljima u traktoru. Ipak jabuka ne pada daleko od stabla. Tata je uveo bučino ulje u ponudu, a sada se vidi i u pčelarskim vodama. Pitanje je što ćemo još imati novog u ponudii za godinu, dvije :)

MAMA RENATA
Ehh, bez mame ništa. Ona drži sve konce u rukama i priprema zaprimljene narudžbe. Radi u trgovini te je na OPG-u zadužena za proizvodnju prefinih sireva. Također, nadzire rad svih nas,a osobito rad tate Marinka. :)

KATARINA
Katarina je studentica na Ekonomskom fakultetu i brine oko toga da uvijek poslujemo s profitom. Najbolje ispisuje račune i vodi blagajnu. Uvijek smo u plusu. Također uz faks i rad na OPG-u svira i pleše u KUD-u Pušća.

MARIJA
Marija je studentica te nastavnica hrvatskog i latinskog jezika. Trenutno radi u telekomunikacijskoj tvrtki i na OPG-u. Brine se za narudžbe dobivene preko web i Facebook stranice, a i poznata je po tome da sve trenutke zabilježi svojim mobitelom pa ćete tako uvijek biti upoznati što ima novog na našem OPG-u. :)

VEDRAN
Vedran je student i poljoprivredni tehničar koji uvijek pazi da na OPG-u sve bude po propisima. Osim što je poljoprivrednik, student, stalno zaposlen preko tjedna te član KUD-a Pušća, vikendom ga možete unajmiti kao harmonikaša. :)

Galerija slika

© 2018 Copyright OPG Šinko. Razvoj i održavanje stranice - Negactive!